Kraanfilter kopen? Beste kraan waterfilters top 5 – 2022

Weet je wat er in jouw water zit? Als je het niet zeker weet, moet je overwegen een waterfilter voor je kraan te kopen. Niet alle waterfilters zijn gelijk, dus het is belangrijk dat je onderzoek doet voordat je er een aanschaft. In dit artikel bespreken we de beste waterfilters voor kranen en waarom je er een zou moeten kopen. We geven ook een lijst van de vijf beste waterfilters die momenteel op de markt zijn voor kranen!

De beste waterfilter kraan systemen moeten ten minste 5 verschillende filtratiestadia bevatten.  Dit komt omdat water vervuild kan zijn met allerlei verschillende chemicaliën en verontreinigingen. Hoe meer filtratiefasen er zijn, hoe groter de kans dat het waterfilter alle verontreinigingen uit je water zal verwijderen.

Fase één van de filtratie moet grote deeltjes zoals vuil en bezinksel verwijderen. Dit zorgt ervoor dat deze verontreinigingen niet door kunnen naar de volgende filterfase.

Fase twee filtratie moet kleinere deeltjes zoals chloor en andere chemicaliën verwijderen. Dit is belangrijk omdat deze verontreinigingen gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken als ze niet uit je water worden verwijderd.

De derde filtratiefase moet nog kleinere deeltjes zoals bacteriën en virussen verwijderen. Dit is belangrijk omdat deze verontreinigingen ernstige ziekten kunnen veroorzaken als ze niet verwijderd worden van je water.

De vierde filtratiefase moet alle resterende verontreinigingen uit je water verwijderen. Dit is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je water zo zuiver mogelijk is.

De vijfde en laatste filtratiefase moet alle sporen van de vorige filtratiefasen verwijderen. Dit is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je water volledig vrij is van verontreinigingen.

Nu je het belang van filtratiestadia kent, laten we eens kijken naar de vijf beste waterfilters die momenteel op de markt zijn voor kranen!

Een van de belangrijkste dingen om op te letten in een waterfilter is hoe goed het chloor verwijdert. Chloor is een veel voorkomende waterverontreiniging die allerlei gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Het is belangrijk dat je een waterfilter vindt dat zoveel mogelijk chloor uit je water verwijdert.

Producten in dit artikel

Op de hoogte blijven en bewuste tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.