Beste Waterfilterkan 2022 – Top 10 (Best getest)

Als je zo schoon en veilig mogelijk water voor je huis wilt, dan heb je een waterfilterkan nodig. Maar niet alle waterfilterkannen zijn gelijk. Sommige zijn veel beter in het uitfilteren van verontreinigingen dan andere.

Om je te helpen de beste waterfilterkan voor jouw behoeften te vinden, hebben we de top 5 zelf getest. Daar kwam het volgende uit:

1. Aquagear waterkan

De Aquagear waterkan is een van de populairste en best beoordeelde opties op de markt. Het is gecertificeerd om meer dan 20 verontreinigingen uit je water te verwijderen, waaronder lood, chloor, fluoride en meer.

2. Brita Grote Capaciteit Waterfilterkan

De Brita Grote Capaciteit Waterfilterkan is een andere uitstekende keuze voor wie een waterkan van topkwaliteit wil. Hij kan meer dan 99 procent van de verontreinigingen uitfilteren, waaronder chloor, lood en meer.

3. ZeroWater ZP-010 10-kops waterkan met waterfilter

De ZeroWater ZP-010 10-kops waterkan met waterfilter is een geweldige keuze voor wie een waterkan van hoge kwaliteit wil die alle verontreinigingen in zijn water kan filteren. Hij is gecertificeerd om meer dan 99 procent van alle verontreinigingen, waaronder lood, te verwijderen.

4. PUR Classic waterdispenser met filter

De PUR Classic waterdispenser met filter is een geweldige keuze voor wie een waterkan van hoge kwaliteit wil die alle verontreinigingen uit zijn water kan verwijderen. Hij is gecertificeerd om meer dan 99 procent van alle verontreinigingen te verwijderen, waaronder lood en chloor.

5. LifeStraw Go waterfilterfles

De LifeStraw Go Water Filterfles is een geweldige keuze voor wie een waterkan wil die alle verontreinigingen uit zijn water kan verwijderen. Hij is gecertificeerd om meer dan 99 procent van alle verontreinigingen te verwijderen, waaronder lood en chloor.

Nu je weet welke waterfilterkan het beste is, is het tijd om er een voor je huis aan te schaffen. Deze kannen zullen helpen om ervoor zorgen dat jij en je gezin het schoonste en veiligste water hebben.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een waterfilterkan?

Er zijn veel voordelen van het gebruik van een waterfilterkan.

Ten eerste zal het helpen om alle verontreinigingen uit je water te verwijderen. Ten tweede verbetert het de smaak van je water.

Ten derde zorgt het ervoor dat jij en je gezin het schoonste en veiligste water hebben.

Daarnaast is het gebruiken van een waterfilterkan verstandig voor je apparaten. Het is beter voor het koffiezetapparaat en de koffie (of thee) smaakt beter.

Een waterfilterkan is een stuk goedkoper in vergelijking met een waterfilterinstallatie of bijvoorbeeld een Berkey Waterfilter.

Waar moet je op letten bij het kopen van een waterfilterkan?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een waterfilterkan.

Ten eerste wil je er zeker van zijn dat de kan gecertificeerd is om alle verontreinigingen uit je water te verwijderen.

Ten tweede wil je er zeker van zijn dat de kan een hoog debiet heeft, zodat je zo schoon en veilig mogelijk water krijgt.

Ten derde, je wilt er zeker van zijn dat de kruik gemaakt is van hoogwaardige materialen.

Ten vierde wil je er zeker van zijn dat de kruik wordt geleverd met een geld-terug-garantie, zodat je hem kunt terugsturen als hij niet aan je verwachtingen voldoet.

Ten vijfde wil je er zeker van zijn dat de kan een garantie heeft, zodat je hem kunt vervangen als hij kapot gaat.

Ten slotte wil je er zeker van zijn dat de kruik gemakkelijk te gebruiken is en voorzien is van duidelijke instructies.

Dit zijn maar een paar dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een waterfilterkan.

Als je deze factoren in gedachten houdt, moet het geen probleem zijn om de perfecte kan voor je huis te vinden.

Op de hoogte blijven en bewuste tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.