Brita waterfilter: de top 3 van 2022

Brita is een van de bekendere merken in de waterfiltratie-industrie en biedt een verschillende waterfilters aan voor thuisgebruik. Hun filters kunnen verontreinigingen zoals chloor, lood (verwijderd 99% van het lood in water) en bacteriën in kraanwater aanzienlijk verminderen voor een betere smaak en kwaliteit.

TopNaamAantal personenPrijs vanaf
1BRITA Marella waterfilter2€ 28,99
2
3

#1 BRITA Marella Waterfilter – best beoordeeld

We gebruiken de Marella kan nu een paar maanden en zijn blij met zijn prestaties. Het ontwerp is strak en past goed in onze koelkast, en de filtervervangingsindicator helpt ons eraan herinneren dat we hem op tijd moeten vervangen. Bovendien smaakt het water schoon en fris. Al met al een geweldige keuze voor ons huishouden. Wij zijn met zijn 2en en daarvoor is die ideaal.

Waarom wij een BRITA waterfilter aanraden

Het gebruik van Brita filters helpt ook het afval van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te verminderen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is het regelmatig vervangen van Brita filters veel kostenefficiënter dan het voortdurend kopen van flessen water

Al met al kan de keuze voor Brita voor de waterfiltratie in je huis leiden tot een betere gezondheid en een geringere belasting van het milieu. Koop nu kruiken, kraanbevestigingen, dispensers en vervangingsfilters.

Wij zijn enorm fan van het gemak van een Brita waterfilter in de koelkast, altijd gemakkelijk voor een koel glas water bij de hand.

Welke maat Brita waterfilterkan raden wij aan? Hoe groter hoe beter, want dat betekent minder vaak filters vervangen. Maar uiteindelijk hangt het af van de waterverbruiksgewoonten van je huishouden.

Producten in dit artikel

Op de hoogte blijven en bewuste tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.